De koning te rijk met elf Porsches in de schuur

Wim van Vliet uit Kockengen (UT) begon als jongen van zestien met het verzamelen en restaureren van oude Porsches. Op enig moment had hij er wel twintig. Daar zijn er nu nog elf van over, waaronder een Master. Die kocht hij ooit voor 3.500 euro, naar de maatstaven van nu een schijntje. Lees het hele verhaal in het decembernummer van het vakblad Trekkerweb. Maak voordelig kennis met Trekkerweb. Ja, ik wil Trekkerweb het hele jaar ontvangen voor € 37,50. Inclusief gratis Trekkerweb-pet. 

Deel dit topic

Reacties

DieselKe
Het Porsche-verhaal wil ik best wel eens lezen; die andere moderne zaken interesseren me geen moer!
stephan-inter
Gewoon kut reclame
jehan
Komt dus weer van trekker web
jehan
Kan me dus wel bedanken van trekkerweb als abonee..lees hier genoeg
DieselKe
Ik vind het idd. ook wel ver gekomen dat ze op sites als deze reclame moeten maken voor hun blad. Plaatsen ze er eens een aanlokkelijk artikel in en willen ze er dan mee staan pronken. Maar niets voor niets! Eerst abonneren!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden schuur , trekkerweb en kennis geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN