Duurzame eiwitconsumptie onderwerp WUR studenten challenge

De Wageningen Universiteit en Research (WUR) studenten challenge gaat dit jaar over het vraagstuk: Hoe kan de eiwitconsumptie van de mens duurzamer? Onder de naam ‘ReThink Protein’ kunnen studenten ideeën indienen voor betere alternatieven voor vlees en zuivel of verbetering van de productie.
 Duurzame eiwitconsumptie onderwerp WUR studenten challenge (vmt.nl)

De Wageningen Universiteit en Research (WUR) studenten challenge gaat dit jaar over het vraagstuk: Hoe kan de eiwitconsumptie van de mens duurzamer? Onder de naam ‘ReThink Protein’ kunnen studenten ideeën indienen voor betere alternatieven voor vlees en zuivel of verbetering van de productie.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , zuivel en wur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!