Kunnen we nog wel salami eten?

Na Aldi, haalt ook Jumbo per direct vleeswaren uit de schappen vanwege mogelijke besmetting met de salmonellabacterie. De supermarktketen roept klanten op geen Jumbo Brabantse metworst op te eten. Bron van de besmetting is een Nederlands slachthuis dat aan tientallen bedrijven in binnen- en buitenland varkensvlees heeft verkocht. Kunnen we nog wel veilig een boterham met een plak salami of ham eten? Vijf vragen over de salmonellabesmetting.

ad.nl/koken-en-eten/…

Deel dit topic

Reacties

buorman
Altijd gedacht dat slachterijen koud maken en koelen, maar blijkbaar verwarmen/verhitten ze tegenwoordig ook.................
vedder
Als het goed is zit de allimax er al bij in in salami dus dat kan nooit fout gaan
+3
weurding
Als je sushi overleeft hoef je nergens bang voor te zijn

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0