Droogteschade.nl

Ter info
van Ittersum

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

cjw73
Reikt het waterwingebied aan jullie toe?
+1
van Ittersum
@cjw73 idk. de kaart zegt van wel. maar twas meer ter info voor de collega's. even kijken kost niets

even gekeken op Vitens;
vitens.com/zakelijk/relatiemanagement/…
Harry K
Wanneer ik nog geen regeling had met het waterwinbedrijf zou ik reeds bij een enkele ha. dicht bij de waterwinput, of meerdere ha. verder van de putten maar nog wel in de invloedsfeer van de onttrekking niet met deze mensen in zee gaan.
35 procent van de betaalde schade voor de eerste 5 jaar betalen aan droogteschade.nl is extreem veel wanneer je bedenkt dat dit dan ook over de volledige schade uit het verleden geheven wordt. En deze schade kan verhaald worden vanaf het begin van de onttrekking (als je vanaf toen deze grond ook al had).
van Ittersum
@Harry K ik dacht ook al zoiets maar als een stok achter de deur nadat je rechtstreeks aangeklopt hebt bij Vitens en daar 0 als antwoord krijgt is dan niet verkeerd .

Ter voorkoming dat je nat gaat🤣
+1
Harry K
@van Ittersum Ja idd, dat staat als een paal boven water.
van Ittersum
@Harry K zolang ik er maar geen verzakking van krijg anders sta ik droog langs de waterkant te kijken
+1
Harry K
@van Ittersum Kvoel aan mijn water dat je geen verzakking zal krijgen😅
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!