Eurogroep bereikt akkoord over versterking eurozone

Maatregelen moeten Europa beter beschermen tegen toekomstige crises.
(ABM FN-Dow Jones) De Europese ministers van Financiën zijn het in Brussel op hoofdlijnen eens geworden over een pakket aan maatregelen om de Eurozone verder te versterken. Dit maakte de Nederlandse Rijksoverheid dinsdag bekend.
Het gaat daarbij onder andere om meer bevoegdheden voor het noodfonds ESM en "substantiële"...
 Eurogroep bereikt akkoord over versterking eurozone (beurs.nl)

Maatregelen moeten Europa beter beschermen tegen toekomstige crises. (ABM FN-Dow Jones) De Europese ministers van Financiën zijn het in Brussel op hoofdlijnen eens geworden over een pakket aan maatregelen om de Eurozone verder te versterken. Dit maakte de Nederlandse Rijksoverheid dinsdag bekend. Het gaat daarbij onder andere om meer bevoegdheden voor het noodfonds ESM en "substantiële"...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden europa en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!