Npo2 wat een weer

De veesector kreeg er weer van langs o.a.door vegetarier en cabaretier guido weijers en weerman gerrit hiemstra.
Minder vlees eten!
RSIB

Laatste  |  

Reacties

Brutus64
Ik kijk morgen wel terug, Hiemstra komt geloof ik van het Friese platteland en schreef geloof ik geregeld in de Boerderij , zou dusbeter moeten weten.
Maar ja Winfried Baijens had de presentatie en die behoort ook min of meer bij de linkse vleugel van de NPO, dus ja de oorzaak van het klimaat probleem wordtnatuurlijk weer gezocht bij de veehouderij
IJsseldelta
Die Hiemstra heeft zelfs nog een blauwe maandag bij DLV gewerkt.
+1
boer.
@IJsseldelta ik heb ook een lezing van Hiemstra bijgewoond. En als je hem dan vraagt hoe het kan dat we uit de ijstijd komen dan komt het in 1 keer door de stand van de aarde tenopzichte van de maan en komt de ijstijd over tig aantal jaren vanzelf weer terug.
Bekkink
Welk programma?
+1
hans1980
NL gaat komende jaren 1000 miljard!! uitgeven om de aarde 0,0003 C minder te laten opwarmen???

Zijn beleidsmakers allemaal aan de drugs en paddo's wat is hier aan de hand??
Nu nog dat extreem linkse klimaat conferentie in Polen en de hippies zijn weer helemaal gebrainwashed om maar geen vlees te eten ??? Knetter de knetter..

Scheelt dus volgens @John Spithoven info 4% op die toch al met meetapparatuur nauwelijks meetbare 0,0003 of nog veel minder

Sorry heb de energie niet meer om deze onzin te typen moeten moraalridders @Wiebren en @henkschoonveld1 maar overnemen zij zijn nog steeds overtuigd van opwarming aarde door hoofdschuldige: melkveehouderij

Dus "vakbond/coop" maximaal inzetten op schuld in boerenklomp te schuiven

Info: prikkebord.nl/topic/167343/
van Ittersum
Dan maar van 3x2 naar het 2x3 concept. Dus minder maar duurder, is beter dan vechten tegen iets wat je toch verliest(In Nederland) Al onze pijlers daarop richten onder de mom: u wilt anders en beter dan ook meer betalen!

Vast wel ergens een reclamebureau die hier pap van.lust en als we het slim aanpakken betaald de consument zijn eigen heropvoeding en dat wij wel willen maar dat zij wel het verschil moeten betalen. Enz, enz oftewel de bal slim bij hun neerleggen
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @van Ittersum:
Dan maar van 3x2 naar het 2x3 concept.

Je lijkt wel een grammofoonplaat (je weet nog wel: rond, zwart, met groeven en een gaatje in het midden). Alle seinen staan op 2x2, dat is de realiteit. Minder vee èn een goedkoop voedselpakket. Gaat ze lukken ook.
+1
labella
Weer de bekende "weerdeskundigen" die elkaar napraten en alleen maar hun zakken vullen met lezingen over deze onzin.
van Ittersum
@labella " u vraagt , wij draaien" vraagt en geeft veel minder stress dan de onderste steen steeds boven willen halen. Meelullen en dan proberen bij te buigen. Wie had ooit gedacht dat bv kernenergie weer tot duurzaam en maatschappelijke aanvaardbaar terug zou komen. Ik kom nog uit de generatie waar slogans als: STOP KERNENERGIE! dagelijkse kost was en kijk nu....de tijd moet er ook rijp voor zijn en dat is voor de intensieve veehouderij nu niet. Dus aanpassen en vooruit kijken om te overleven
Erik,1979
@van Ittersum kern energie wordt over enkele jaren weer als duurzaam gezien. Al het andere is minder duurzaam. Kwestie van tijd.
+1
van Ittersum
@Erik,1979 daarom, de intensieve veehouderij komt ook wel terug , misschien niet op de wijze waar het nu op zit. Tis maar wat dan de kernpunten als "duurzaam" wordt gezien.

Een elektrische auto heeft bv. een veel grotere negatieve ecologische voetprint als de huidige maar de kernpunt van duurzaamheid ligt in het rijden niet in het geheel (van begin tot aan het eind). Raar?, helemaal, maar de tijdsgeest is zo zoals die nu is.
+2
hans1980
@van Ittersum niet goed wijs noem je dat
hans1980
@van Ittersum kernafval is de grootste afval die er is , er is nog nooit een oplossing voor dus nee
diezel
Quote Reactie van @labella:
met lezingen over deze onzin.

Hiemstra heeft er voor zichzelf een mooi business-model van gemaakt. Ook als eigenaar/CEO van een mondiaal opererend "climate-change" bedrijf.
weatherimpact.com/services/
Brutus64
@diezel hij heeft er een heel verhaal van gemaakt, ook nog CEO, ik vind het een beetje links lullen en rechts vullen.
Maar ja als je zo rijk kunt worden is dat een gewiekste strategie.
+1
de Haas
NPO is pure staatspropaganda.
Wie betaalt die bepaalt.
Dus je weet meteen hoe Den Haag over de veehouderij denkt.
+1
labella
@de Haas Wij wisten al hoe van Dam dacht....
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!