Illustratie van: Alex Miedema

Franse president Macron veroordeelt geweld 'Gele Hesjes' sterk



Originele beschrijving

De Franse president Emmanuel Macron vindt dat de golf van geweld en vandalisme in Parijs op zaterdag op geen enkele manier te rechtvaardigen was.

Het begin is er.

Deel dit topic

Reacties

Koeien boertje
Geven ze daar cursus : samen staan we sterk?
de jonge
@Koeien boertje hebben fransen volgens mij altijd al gehad,dat zijn mensen die komen wel op voor hun rechten en komen daar met zijn allen voor op. ik vind het wel getuigen van karakter en saamhorigheid, wie heeft dat hier ook alweer in een toespraak gezegd dat erin nederland ook saamhorigheid zou horen te zijn. o jaaa koning willem alexander......
Noorderling
Quote Reactie van @de jonge:
ik vind het wel getuigen van karakter en saamhorigheid,

Dat is niet de vrijbrief om de hele zooi af te breken en te gaan rellen. Een puinhoop weten ze er wel weer van te maken. Het is vaak maar een dag en dan staan de linkse beroepsdemonstranten weer vooraan.
Koeien boertje
@Noorderling op praten na gebeurt hier nooit wat.
Dat keur ik helemaal niet goed want wij worden ook niet serieus genomen.
De batterijen moeten eens vervangen worden😤😋.
pieter p
Hij heeft het zelf uitgelokt om even 3 keer de diesel te verhogen tot boven de 1.5€ de liter, in een land waar we al zeer veel belasting betalen. Teminste de werknemer van de midden en laagste klasse. Het zal de komende tijd nog veel gekker worden hier denk ik.
torrarica
@pieter p hier gaat de energiebelasting op stroom en gas en brandstof ook omhoog .alle wilde millieu en co2 plannen kosten ontzettend veel terwijl ze weinig of geen rendement hebben.
+2
Arum
😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's geweld , vandalisme en parijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN