Brexitdeal weer stapje dichterbij, maar grootste hobbel komt nog

De EU en het Verenigd Koninkrijk (VK) zijn het eens geworden over een tekst over hun toekomstige relatie. Deze politieke verklaring vergroot de kans op een Brexitdeal komende zondag (25 november) wanneer de Europese leiders in Brussel bijeenkomen.

Van groot belang voor Nederlandse boeren en tuinders, want dit betekent dat de kans weer groter wordt dat de handel met het VK na 29 maart 2019 nog enige tijd, en zeker 21 maanden, ongehinderd door kan gaan. Maar de grootste hobbel moet nog komen.
 Brexitdeal weer stapje dichterbij, maar grootste hobbel komt nog (akkerbouwactueel.nl)

De EU en het Verenigd Koninkrijk (VK) zijn het eens geworden over een tekst over hun toekomstige relatie. Deze politieke verklaring vergroot de kans op een Brexitdeal komende zondag (25 november) wanneer de Europese leiders in Brussel bijeenkomen. Van groot belang voor Nederlandse boeren en tuinders, want dit betekent dat de kans weer groter wordt dat de handel met het VK na 29 maart 2019 nog enige tijd, en zeker 21 maanden, ongehinderd door kan gaan. Maar de grootste hobbel moet nog komen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zondag , tuinders , brussel en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!