Minder vlees op bord in restaurant

DEN HAAG - Op de borden in restaurants en eetcafés moet veel minder vlees en juist veel meer groente worden geschept. De maaltijden zouden eigenlijk voor maximaal twintig procent uit vlees moeten bestaan.
 Minder vlees op bord in restaurant (telegraaf.nl)

DEN HAAG - Op de borden in restaurants en eetcafés moet veel minder vlees en juist veel meer groente worden geschept. De maaltijden zouden eigenlijk voor maximaal twintig procent uit vlees moeten bestaan.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees en telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!