College van Beroep adviseert melkveehouders over slechte wetten bij de wetgever te klagen

Woensdag behandelde het College van Beroep voor het Bedrijfsleven een aantal zaken van individuele melkveehouders die het risico lopen ook in 2019 weer in de knel komen door het fosfaatrechtenstelsel. De zitting leidde tot een teleurstelling. Volgens het College van Beroep mogen melkveehouders het College niet verwijten dat het pas kan oordelen in januari. "En dat is nog best snel." Waar komt dit zoveelste conflict rond de melkveehouderij, tot voor enkele jaren Nederlands boerentrots, toch vandaan?

Deel dit topic

Reacties

christo
De staat verzuimt. Dat is een gegeven. Het ministerie heeft keer op keer belangen van de sector boven het belang van het individu gesteld zonder rekening te houden met een categorie die buiten de boot zou vallen. Dan loopt het uit de hand. Ik vind het niet gek wanneer je de lto het beleid laat maken dat er dan zulke ongelukken gebeuren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , bedrijfsleven en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0