Grillworst met groente moet flexitariër aanspreken

Stegeman introduceerde onlangs Stegeman Vollof, een serie vleeswaren met 30% groente en tot 65% minder vet. Het bedrijf wil met deze innovatie de categorie vleeswaren nieuw leven inblazen en aanhaken bij de populariteit van groente. “Door het umami-effect van de groente, was meer zout toevoegen niet nodig”, vertelt Frank Veltkamp, productmanager bij Stegeman tegen vmt.nl.
 Grillworst met groente moet flexitariër aanspreken (vmt.nl)

Stegeman introduceerde onlangs Stegeman Vollof, een serie vleeswaren met 30% groente en tot 65% minder vet. Het bedrijf wil met deze innovatie de categorie vleeswaren nieuw leven inblazen en aanhaken bij de populariteit van groente. “Door het umami-effect van de groente, was meer zout toevoegen niet nodig”, vertelt Frank Veltkamp, productmanager bij Stegeman tegen vmt.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden frank , innovatie , zout en groente geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!