Kwart loonwerkers wil investeren in nieuwe trekkers en landbouwmachines

In de LoonwerkScanner 2018 van AgriDirect, de jaarlijkse telefonische inventarisatie onder Nederlandse loonwerkbedrijven zijn circa 1.500 loonwerkers benaderd met vragen over onder andere hun bedrijfsactiviteiten, toekomst- en investeringsplannen. Van de respondenten gaf 23,4% aan te willen investeren in een nieuwe of tweedehands tractor. Daarnaast wil bijna 1 op de 10 loonwerkers investeren in een spuitmachine.

Deel dit topic

Reacties

flip1150
Hoeveel loonwerk bedrijven zijn er in Nederland?
+4
jeet
@flip1150 als er niet opgepast wordt zijn er meer loonwerkers dan boeren
flip1150
@jeet Ik ken wel een aantal zzp ers die zich verhuren aan agrariërs of met een trekker van thuis werk doen voor derde. Maar een loonwerker is bij mij iemand met meerdere trekkers / machines die een volledige teelt kunnen mechaniseren.
+3
ronald73
Ik wil ook heel veel. Willen of kunnen.
+3
basia
@ronald73

En dan ben je nog niet eens een vrouw …...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , landbouwmachines , investeren , trekkers en agridirect geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0