Rellen en onrust bij meerdere Sint-intochten

De Sinterklaasintochten verlopen in het overgrote deel van Nederland rustig en gezellig, maar op een aantal plaatsen in Nederland zijn er rellen en is er tumult.

telegraaf.nl/nieuws/2811013/…

Deel dit topic

Reacties

+1
weurding
Als ze een veilig feest voor het kind willen blijven ze thuis!
Twentsch Land
@weurding

Soms is de grootste fout die men kan maken ....... toegeven !
+1
van Ittersum
@Twentsch Land kwestie van tijd , sinterklaas is nu op zijn retour, duurt geen 10 jaar meer. Geen mens of stad die straks zijn vingers hier aan branden wil. Het wordt te extreem in pro en anti demonstranten. De anti gaan het straks via openbare winkelboycotten, linkse gemeenteraden enz winnen. Het poldermodel is over en uit!

Volgende is het kerstfeest dat wordt straks " het winterfeest".

Helaas, helaas ga ik gelijk krijgen
+1
Twentsch Land
@van Ittersum

Tja van Ittersum, idd die kant gaat het uit...idd helaas.
+1
van Ittersum
@Twentsch Land intern , met je eigen gezin en kerkelijke gemeenschap zal het nog wel jaren zo door gaan. Wij overleven deze gekte wel
grondlozeboer
@van Ittersum ik ben ook bang dat je gelijk krijgt
+8
christo
@grondlozeboer Misschien een 100 tal volledig ontspoorde bijstandtrekkers die 17 miljoen mensen hun wil op willen leggen. Niet normaal meer.
+3
grondlozeboer
@christo ik denk dat ze s even op gesprek moeten bij t uwv, als ze kunnen demonstreren kunnen ze ook wel s aant werk denk ik.
cowboys
@christo bij deze hele zwarte pieten discussie heb ik nog nooit een demonstrant gehoord over de kleur van het paard van sinterklaas en ook nog niet over de naam Americo is toch ook discriminatie
hans1980
@van Ittersum heeft met ultralinks te maken pro-migratie, pro-co2 onzin, pro- belasting betalen van rijken naar niet werkenden
vrije boeren
@van Ittersum Niet zo negatief toch . Sinterklaas blijft echt wel. .Een hoop Nederlanders vinden belangrijk dat het feest blijft bestaan . Dat wij boeren de kop ieder keer zo buigen voor elke stomzinnige verandering wil niet zeggen dat de rest van Nederland zo slap is.
+12
grondlozeboer
In Beilen ging t best, twee verliefde pieten zijn getrouwd vanmiddag bij t gemeentehuis, dus er komen gewoon weer babypietjes 🤝 💘
kanniewaarzijn
@grondlozeboer Denken ze wel om de footprint? Niet teveel babypietjes!
grondlozeboer
@kanniewaarzijn zet het op je verlanglijstje 🙈
+1
Harry K
En Black friday hebben die gasten ook geen moeite mee.
pietjepuk
@Harry K Ik wel met witte donderdag. 🤔

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0