Hoogleraren: ‘Stop met verketteren van vlees’

Ondanks dat vlees voor de mensheid evolutionair van enorm belang is geweest, en tot nu toe steeds op waarde is geschat, lijkt dit in de huidige westerse samenleving geheel op zijn kop te worden gezet. Vlees wordt neergezet als iets dat (welvaarts)ziekten brengt, de planeet vernietigt en dierenleed veroorzaakt. Hoog tijd voor nuance, schrijven drie
Het bericht Hoogleraren: ‘Stop met verketteren van vlees’ verscheen eerst op Vlees.nl.

Deel dit topic

Reacties

MARTIJN G
Kan zo bij Jensen in het programma. Zal DWDD wel niet halen
kanniewaarzijn
Waarheid als een koe! Werd eens tijd dat er een tegengeluid kwam!
Gerron
De laatste tijd zie ik regelmatig filmpjes in de media waar een gestrand zeedier bijvoorbeeld een dolfijn,schildpad,haai of walvis "gered" wordt van het strand. Hoe behandelen deze "redders" een mug? Een paar honderd jaar geleden hebben hun voorouders nog lekker gegeten van zo'n aangespoeld hapje. Want wat is daar mis mee?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vlees en dierenleed geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN