Nieuwe strategie FrieslandCampina

FrieslandCampina legt de lat de komende jaren hoger voor zichzelf. De onderneming moet scherper in de markt staan, met betere producten, sneller en dichter bij de consument. Het bedrijf wil ook leidend zijn qua duurzaamheid en het wil zich verbeteren met basiszuivel. De kaasbusiness, goed voor bijna 50% van de melkverwerking, moet daarbij weer goed winstgevend worden.

Deel dit topic

Reacties

+1
delavalboer
Ik zag een artikel dat ze de klimaatdoelen ook hoog in het vaandel hebben.....ik dacht dat het vermarkten van melkproducten op dit moment meer prioriteit heeft.
Jawis
@delavalboer nee nee dat klimaat is echt veel belangrijker...
van Ittersum
@Jawis voor sommigen is makkelijk parkeren bij een supermarkt ook belangrijker dan het product die ze aanbieden. Op het moment dat je dat allemaal snapt hoe en waarom bepaalde dingen zo werken zo als het is je binnen de kortste keren miljardair bent
Coen
@van Ittersum , focus nu eerst maar eens op rendabele basiszuivel, anders kun ze nooit tot de top-uitbetalers geraken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , boerderij en rfc geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0