WNL Op Zondag Agnes en boer Frans

Boerin Agnes en Boer Frans te gast:

Video: wnl.tv/gemist/wnl-op-zondag-201811110830/

Bron

WNL Op Zondag
wnl.tv

Deel dit topic

Reacties

+3
Brutus64
Wie heeft gekeken, ik kijk het zeker nog binnenkort terug,heb ff op Twitter gekeken en las dat Agnes die Asscher van de pvda mooi ff de oren waste
+11
de hoef
@Brutus64 dat oren wassen viel wel mee ,maar ze is bij mij wel wat punten gestegen,ze gaat de strijd aan met alles wat tegen haar en ons is,petje af als het lukt
+1
Jannus
@de hoef Als ze zo door gaat kon er wel eens een politieke carriere in zitten als opvolger van Annie ??,beetje oefenen in het theater,Wim Kok is ook zo begonnen op de barricades
+1
MOOI gezegd agnes en frans, TOP !!! Nee niet DE TOP.
+4
komelker 2
Nou ik vond er niks top aan. 1 miljoen liter leveren en nog zeer ontevreden. Een cursus marktwerking zou wel op zijn plaats zijn.
+4
weurding
@komelker 2 als je uitgerust bent en geinvesteerd hebt voor bijna het dubbele mag je best ontevreden zijn ja
groeier
@weurding
Ze hebben ook wel erg veel risico's genomen als dat enkel met geld van de bank is gedaan. Wij zijn toen ook verdubbeld, maar dan in bestaande gebouwen. We willen nu minimaal 100 koeien erbij om de stal alsnog te vullen.
weurding
@groeier er zijn mensen voor mindere dingen ontevreden bedoel ik maar
+2
Coen
@groeier , ze willen allemaal extra gratis rechten boven de 2 melkkoeien per hectare, dus teveel geluisterd naar de ZLTO en niet goed geluisterd naar wat de politiek en de samenleving wil.
+2
cornelissen
@Coen Ik ben tevreden met het opvullen van mijn latente "geroofde"ruimte
Coen
@cornelissen , je weet mijn rigide standpunt: grondgebonden 125 kg P2O5 en liniaire afbouw in 10 jaar van de niet-grondgebonden fosfaatrechten.
cs-agrar
@Coen Als ik goed geinformeerd ben heeft de Fa Agnes niet alleen in gebouwen geinvesteerd, maar ook het grondareaal door de jaren uitgebreid...
+1
Coen
@cs-agrar , spreek uit ervaring: binnen de 125 kg P2O5 per ha kun je een zeer robuust bedrijfsplan opzetten 😄
intensieve melkveehouderij was en is een doodlopende weg inslaan
+1
slagroomvla
Net even bekeken, prima verwoord door beiden hoe er met ons boeren wordt omgegaan door de overheid!
+2
cowboys
Er is nu media tijd genoeg voor Agnes en Frans nu onze belangen behartigers zo oorverdovend stil zijn en onzichtbaar en misschien wel onvindbaar.
+3
Flinstone
Frans en Agnes deden het goed en dit is ook makkelijker omdat dit geen linkse presentator is!
Hij gaf de PVDA een goeie rechtse kopstoot!!
koeboer
@Flinstone weet niet of kopstoot is,als de pvda kiezer hoort dat hun bewindspersoon de groei van de veestapel beperkt beschouwen zij dat als compliment. En boer of boeirn minder liggen zij niet wakker van.
+1
Hans19
Voor de belangstellenden, op 44:38 komen Agnes en Frans aan bod.
Pluto
Agnes en Frans waren te kort aan het woord maar zeiden meer zinnige dingen dan Asscher in het hele programma !. Wat een minachting kon deze man naar de samenleving tonen zeg!.
Pluto
@Pluto Zelfs Rick Nieman kreeg er nog rooie oortjes van !.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zondag , ondernemerschap , politiek en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0