Nieuwe exportmarkt

Deel dit topic

Reacties

Jack Rijlaarsdam
Tot gisteren overdag nog weidegang en 's nachts deels vers gras met de opraapwagen. Je wilt je kinderen dan echt niet in de mest laten rollen.
J.v.G
@Jack Rijlaarsdam jij hebt ook geen holy shit!
+2
buorman
@Jack Rijlaarsdam

De leveranciers van deze shit zullen dan ook een ander ureumgetal hebben dan de jouwe op dit moment met veel vers herfstgras.
Neemt niet weg dat veel kinderen minder problemen met hun gezondheid zouden hebben als ze van jongs af aan met shitsop begoten zouden zijn.
De 3 R's van reinheid, rust en regelmaat zijn tegenwoordig ingeruild voor de 3 S van schoon, schoner, schoonst.
De rust en regelmaat zijn verdwenen, want de kids, pa en ma moeten van alles; werken, school, sport[school], muziek en ga zo maar door.
En tussendoor moeten we ook allemaal even naar de huisarts want deze scheet zit toch echt wel verkeerd om/dwars.
En dan moeten we natuurlijk ook nog even op feestboek lopen klagen hoe erg we het wel niet hebben, en dat de regering alles fout doet.
Waar is de goeie ouwe tijd gebleven dat de boeren het alleenrecht op altijd klagen hadden 😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0