Plannen voor mestverwerkingsinstallatie Twence in Zenderen opnieuw ter inzage

De provincie Overijssel legt het ontwerp-inpassingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van een mestverwerkingsinstallatie in Zenderen opnieuw ter inzage. Aanleiding is dat de initiatiefnemer, Twence, haar plannen heeft aangepast. Om zorg te dragen voor een zorgvuldige procedure en besluitvorming hebben Gedeputeerde Staten besloten om de inspraakprocedure die afgelopen zomer is gehouden, opnieuw uit te voeren. Door de extra inspraakronde loopt de besluitvorming enkele maanden vertraging op. Twence verwacht dat de mestverwerkingsinstallatie medio 2020 in gebruik kan worden genomen.
 Plannen voor mestverwerkingsinstallatie Twence in Zenderen opnieuw ter inzage (agriholland.nl)

De provincie Overijssel legt het ontwerp-inpassingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van een mestverwerkingsinstallatie in Zenderen opnieuw ter inzage.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voeren , zomer , bouw en overijssel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!