‘ABN AMRO betrokken bij megafraude dividendbelasting’

ABN AMRO was zeker tot februari 2016, ruim zes jaar na de nationalisatie van de bank, betrokken bij frauduleuze dividendarbitrage: transacties waarin financiële instellingen ten onrechte bij Europese belastingdiensten dividendbelasting een of meerdere malen terugvorderen.

ad.nl/economie/…
Groen1

Reacties

Twentsch Land
Kijk......de Rabo staat niet meer alleen, nog een paar banken er bij en het kan als gewoon normaal worden beschouwd...🙃
Erik 1979
Ik k dacht dat ABN vanwege dat het een staats bank is wel een beetje buiten de criminaliteit bleef. Niet dus. Behoorlijk naïef geweest van mij. Nu kun je spreken over de grote 3. Jammer genoeg kun je die bestuurders niet persoonlijk aansprakelijk stellen. Is gewoon maffia.
Hans19
@Erik 1979 Onbehoorlijk bestuur kan wel persoonlijk aansprakelijk gesteld worden toch?
Erik 1979
@Hans19 ze komen er altijd mee weg. Jullie moeten eens nagaan wat voor werk de oud tweede kamer leden allemaal doen. Zalm weet iedereen. Bijv Balkenende is ook een leuk voorbeeld. Zijn er veel meer. Daarom kunnen banken doen en laten wat ze willen. Die mensen komen in de tweede kamer. Paar jaar regeren. Dan zakken vullen bij banken als ze de banken geen stenen in de weg gelegd hebben.
cjw73
@Erik 1979 de één kan niet onder doen voor de ander.
demelkboer
RABO ING ABN nog een fraudeur en we hebben kwartet
Erik 1979
@demelkboer Deutsche bank 😢
oerne
,
cjw73
@oerne daar treden ze tenminste nog af. Hier blijven die gladjakkers gewoon zitten en doen alsof hun neus bloed.
Jan S
Quote Reactie van @cjw73:
gladjakkers

@van Ittersum is blij met dit soort mannen aan de top, die weten tenminste hoe ze geld moeten verdienen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!