Ruim 4.000 varkens komen om bij uitslaande brand in Heusden - De Limburger

Zeker 4.000 varkens en biggen zijn dinsdagochtend omgekomen bij een grote uitslaande brand in een varkensstal aan de Pannenhoef in Heusden bij Asten. De brandweer probeert te voorkomen dat ook de andere stallen van het bedrijf in brand vliegen. Voor het leven van nog eens 4.000 varkens wordt gevreesd.
Volgens de eigenaar van het bedrijf hoorde een medewerker een explosie voorafgaand de brand.
 Duizenden varkens omgekomen bij grote stalbrand in Heusden (omroepbrabant.nl)

In een varkensstal in Heusden woedt een zeer grote uitslaande brand. Volgens de brandweer zijn er duizenden varkens omgekomen. Het precieze aantal wordt nog uitgezocht, maar waarschijnlijk gaat het om achtduizend dieren.

 4000 biggen omgekomen bij zeer grote stalbrand in Asten-Heusden, enorme rookontwikkeling: ‘Sluit ramen en deuren’ (bd.nl)

HEUSDEN - Zeker 4000 varkens en biggen zijn dinsdagochtend omgekomen bij een grote uitslaande brand in een varkensstal aan de Pannenhoef in Heusden, tussen Eindhoven en Venlo. De brandweer probeert te voorkomen dat ook de andere stallen van het bedrijf in brand vliegen. Voor het leven van nog eens 4000 varkens wordt gevreesd.

 4000 biggen omgekomen bij zeer grote stalbrand in Heusden, medewerker hoorde explosie: ‘Dit is een drama’ (ed.nl)

HEUSDEN - Zeker 4000 varkens en biggen zijn dinsdagochtend omgekomen bij een grote uitslaande brand in een varkensstal aan de Pannenhoef in Heusden bij Asten. De brandweer probeert te voorkomen dat ook de andere stallen van het bedrijf in brand vliegen. Voor het leven van nog eens 4000 varkens wordt gevreesd. Volgens de eigenaar van het bedrijf hoorde een medewerker een explosie voorafgaand de brand.

 4000 biggen omgekomen bij grote stalbrand in Asten-Heusden, medewerker hoorde explosie: ‘Dit is een drama’ (bd.nl)

HEUSDEN - Zeker 4000 varkens en biggen zijn dinsdagochtend omgekomen bij een grote uitslaande brand in een varkensstal aan de Pannenhoef in Heusden bij Asten. De brandweer probeert te voorkomen dat ook de andere stallen van het bedrijf in brand vliegen. Voor het leven van nog eens 4000 varkens wordt gevreesd. Een medewerker van het bedrijf hoorde een explosie voorafgaand de brand, meldt de eigenaresse tegen het ED.

 Ruim 4.000 varkens komen om bij uitslaande brand in Heusden - De Limburger (limburger.nl)

Zeker 4.000 varkens en biggen zijn dinsdagochtend omgekomen bij een grote uitslaande brand in een varkensstal aan de Pannenhoef in Heusden bij Asten. De brandweer probeert te voorkomen dat ook de andere stallen van het bedrijf in brand vliegen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden varkens en brand geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!