SU-Tech verbetert uienlader

Afgelopen jaar toonde SU-Tech een prototype van een uienlader. De fabrikant geeft met deze machine antwoord op de vraag naar productvriendelijke uienladers met veel capaciteit. Dit jaar is een eerste serie van laders gebouwd, hiermee is dit seizoen geoogst. Voorafgaand aan de productie is het ontwerp van de machine aangepakt, dit heeft geresulteerd in vele grote en kleine aanpassingen. De meest belangrijke wijziging is de breedte van de afvoer. De uienlader kan met een bredere afvoerband rustiger draaien bij hoge capaciteiten. Daarnaast is het zicht op de machine is sterk verbeterd.…

Bron

Deel dit topic

Reacties

valmet 605
Mooi ding. zou dit ook werken in de aardappeloogst in combinatie met zwadrooien.
ares697
@valmet 605 gebeurt volgens mij al wel met vergelijkbare machines, hangt vooral van de productvriendelijkheid af denk ik.
valmet 605
@ares697 ik ken eigenlijk alleen het systeem van tussen de rijen storten. Dus 2 rijen tussen 2 rijen rooien.
+2
ares697
@valmet 605 Zwadrooien gebeurt (o.a. in Groningen) nog redelijk wat met pootgoed. Scheelt drogen en volgens mij kans op verspreiding van ziektes en bacteriën.
valmet6400power
@valmet 605
Dat hebben wij nu 5 jaar, werkt als een trein! Amper rooibeschadigingen, minder over je land rijden en vooral veel meer rust.
Ritchie
Mooi machientje! Lekker compact en no-nonsens, als je genoeg hectares hebt kom je best vlug bij zo'n ding uit lijkt me.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden prototype , breedte en machine geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN