De Heus verhoogt afleverfrequentie voor VLOG melkveevoeders

Sinds 2017 begeleidt De Heus melkveehouders om over te schakelen naar het leveren van melk die is gecertificeerd door het Duitse Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik (VLOG). Vanwege de sterke groei van de afzet VLOG-melkveevoeders schaalt De Heus de afleverfrequentie hiervan op. Vanaf 15 oktober zijn deze voeders vanuit de VLOG- ecertificeerde rundveevoer fabrieken in Sneek en Utrecht elke dag leverbaar. Tot op heden was het bij De Heus gebruikelijk om VLOG-melkveevoeders twee maal per week te leveren. Het complete assortiment VLOG-melkveevoeders is nu elke werkdag leverbaar. Voeders voor 13:00 besteld, worden de volgende werkdag geleverd.

Deel dit topic

Reacties

+1
van Ittersum
Komt nog een tijd dat "regulier" voer even duur wordt als VLOG voer omdat ze het speciaal moeten maken en dan zo in stilte verdwijnt. Ik gok voor 2010 al.
Het hele topsegment van brokken veranderd naar mijn weten nu al, enkelvoudige producten lijken het over te nemen.
+1
Frits1
@van Ittersum ik gok na 2010..
van Ittersum
@Frits1 whaha, helemaal gelijk, ouderdom slaat toe. Ik bedoel dus 2020, bedankt voor u oplettendheid
Jansky
Nog even en er komt ook gmo vrij uit zuid Amerika
van Ittersum
@Jansky gaat niet gebeuren, zolang er bomen gekapt en er mega afstanden overbrugd moeten worden. Misschien creëren we zo wel een bloeiende akkerbouwtak in Europa
+1
willemkopalt
@van Ittersum ik verwacht het niet het is pure emotie

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkveehouders , schakelen en sneek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0