NMV schiet op ganzenaanpak Friesland

De provincie Friesland wilde een zogenaamde winterrustperiode voor ganzen instellen op verzoek van de Terrein Beherende Organisaties (TBO’s). Dat ging, mede door bezwaren vanuit de NMV niet door. Helaas probeert de provincie nu nog steeds de verantwoordelijkheid en schadekosten van de opvang van winterganzen bij...
Het bericht NMV schiet op ganzenaanpak Friesland verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 NMV schiet op ganzenaanpak Friesland (nmv.nu)

De provincie Friesland wilde een zogenaamde winterrustperiode voor ganzen instellen op verzoek van de Terrein Beherende Organisaties (TBO’s). Dat ging, mede door bezwaren vanuit de NMV niet door. Helaas probeert de provincie nu nog steeds de verantwoordelijkheid en schadekosten van de opvang van winterganzen bij... Het bericht NMV schiet op ganzenaanpak Friesland verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ganzen , friesland , nmv en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!