Update: minder omzet voor Unilever

Bedrijf houdt vast aan doelen voor 2020.
(ABM FN-Dow Jones) Unilever heeft in het derde kwartaal van 2018 minder omzet behaald dan was verwacht en ook de onderliggende groei was lager dan voorzien. Dit bleek donderdag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van het Brits-Nederlandse concern.
De omzet bij Unilever kwam in het afgelopen kwartaal uit op 12,5...
 Update: minder omzet voor Unilever (beurs.nl)

Bedrijf houdt vast aan doelen voor 2020. (ABM FN-Dow Jones) Unilever heeft in het derde kwartaal van 2018 minder omzet behaald dan was verwacht en ook de onderliggende groei was lager dan voorzien. Dit bleek donderdag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van het Brits-Nederlandse concern. De omzet bij Unilever kwam in het afgelopen kwartaal uit op 12,5...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden unilever , omzet en kwartaalcijfers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!