GLB hoorzitting Tweede Kamer

NMV-voorzitter, Harm Wiegersma heeft donderdag 11 oktober tijdens een hoorzitting over het nieuwe GLB, de standpunten van melkveehouders aan de vaste Kamercommissie van Landbouw verdedigd. Hierbij is namens NMV uitgedragen dat binnen het huidige systeem de eerste pijler erg belangrijk is en daar niet aan...
Het bericht GLB hoorzitting Tweede Kamer verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 GLB hoorzitting Tweede Kamer (nmv.nu)

NMV-voorzitter, Harm Wiegersma heeft donderdag 11 oktober tijdens een hoorzitting over het nieuwe GLB, de standpunten van melkveehouders aan de vaste Kamercommissie van Landbouw verdedigd. Hierbij is namens NMV uitgedragen dat binnen het huidige systeem de eerste pijler erg belangrijk is en daar niet aan... Het bericht GLB hoorzitting Tweede Kamer verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , nmv , melkveehouders , glb en tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!