Herformuleren met experts: laagdrempelig advies helpt grote en kleine producenten

Hoe maak ik pittige mosterd met minder zout, stabiele pindakaas zonder palmolie of krokante fingerfoods met minder vet? Over deze en andere vragen bogen experts van Wageningen Food & Biobased Research en NIZO zich. Grote en kleine bedrijven deden mee aan een kort en laagdrempelig adviestraject rond herformulering. De ervaringen zijn positief, daarom start binnenkort een vervolg. Dit artikel is verschenen in VMT 10 van 14 september 2018.
 Herformuleren met experts: laagdrempelig advies helpt grote en kleine producenten (vmt.nl)

Hoe maak ik pittige mosterd met minder zout, stabiele pindakaas zonder palmolie of krokante fingerfoods met minder vet? Over deze en andere vragen bogen experts van Wageningen Food & Biobased Research en NIZO zich. Grote en kleine bedrijven deden mee aan een kort en laagdrempelig adviestraject rond herformulering. De ervaringen zijn positief, daarom start binnenkort een vervolg. Dit artikel is verschenen in VMT 10 van 14 september 2018.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden advies , zout , palmolie en ervaringen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!