Meisje (6) overleden aan verwondingen na ongeluk met grasmaaier in Kampen

Het zesjarige meisje dat vorige week woensdag in Kampen zwaargewond raakte door een ongeval met een grote zitgrasmaaier is overleden.

Deel dit topic

Reacties

jammermaarhelaas
Het ongeluk is verschrikkelijk, maar hoort het op tractorfan?
walker1
@jammermaarhelaas Daar kan je over discussiëren, maar toen ik net op forum en overzicht klikte en zag dat jij gereageerd had, vond ik het er wel erg onpasselijk uitzien. Omdat achter het topic ook altijd staat wie het laatst gereageerd heeft, stond er dus: "Meisje overleden" en daarachter "jammermaarhelaas"

(klik om te vergroten)

jammermaarhelaas
@walker1

Daar heb ik nooit bij stil gestaan dat dat er zo op kwam te staan, klik zelf ook nooit naar die pagina, maar je hebt gelijk, het is walgelijk.
Vandaar dat ik nu ook maar niet meer als laatste zal reageren, dus in dit geval op de goede en treffende opmerking van @lucas .
+1
a3vandiejen
@walker1 Dit is inderdaad verschrikkelijk, maar zal er een andere naam zetten.
+11
lucas
@jammermaarhelaas Als er door het verschijnen op TractorFan 0,01% kans is dat iemand (nog) beter oplet en er een ongeluk voorkomen wordt, dan heb ik geen bezwaren.
+2
Tinus
@lucas Zo is het.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden kampen , ongeval , grasmaaier en overleden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0