Hoe onafhankelijk is Yvon Jaspers?

Als diezelfde journalist nou eens achter de vele vertakkingen van de stakkers van Wakker Dier aan gingen...

Originele beschrijving

Nederlandse boeren keren de traditionele belangenorganisaties de rug toe en zien in Yvon Jaspers het nieuwe boegbeeld. Maar is ze dat wel, met een contract van een multinational in veevoer?

Deel dit topic Hoe onafhankelijk is Yvon Jaspers? (trouw.nl)

Nederlandse boeren keren de traditionele belangenorganisaties de rug toe en zien in Yvon Jaspers het nieuwe boegbeeld. Maar is ze dat wel, met een contract van een multinational in veevoer?

Tinus

Laatste  |  

Reacties

+2
sjoerd de melker
Als yvon zich beperkt tot de feitelijkheden, de goede dingen benoemt en over de mindere dingen niet jokt is ze voor mij onafhankelijk.
+3
Erik 1979
Yvon is een goede ambassadeur voor de landbouw. Natuurlijk proberen tegenstanders haar dan in diskrediet te brengen. Een goed teken. Wordt ze serieus genomen!
+1
hans1980
Je kunt wel merken dat extreem linkse milieugekkies proberen het normale boeren dating programma een hak te zetten .

Ok die aanbieding van forfarmers had ze beter over kunnen slaan om neutraal te blijven maar dat beursgenoteerde bedrijf zal haar wel een flink bedrag geboden hebben
+2
vedder
Met FF heb ik niks, maar Yvon is een verademing in het overwegend veggie-hilversum.
+2
EDOO
Wij lezen al jaren Trouw. Op zich een goede krant maar de krant geeft steeds meer podium aan mensen die anti-gangbare veehouderij zijn en het met de feiten niet zo nauw nemen. Het wordt naar mijn mening wel steeds meer een krant die gedomineerd wordt door de randstedelijke linkse elite. Het bekritiseren (afzeiken) van Yvon Jaspers past ook in deze trent.
Weidezicht
@EDOO dan kun je wel mooi als abonnee wat ingezonden stukjes schrijven met een beetje tegenspraak. Inderdaad ff kijken of die "journalist" ff antoinnete herzenberger ook zo wil doorlichten. Grote bedrijven hebben lobbyisten in dienst die overal van alles proberen te beïnvloedden. Wij hebben yvon. Top
+1
casev
Allemachtig wat een zuur stuk. De schrijver moet wel een enorm glas azijn opgedronken hebben om dit te kunne schrijven. Overigens ben ik wel benieuwd wie de auteur is, want tot 2 maal toe lees ik dat de ingewikkelde regelgeving (die de meeste van ons nog steeds niet helemaal snappen) erg eenvoudig moet zijn, en 1! Telefoontje aan rvo moet genoeg zijn. .....
m uut m
@casev
Ik vond het programma "onze boerderij " anders tenenkrommend.
Wij proberen altijd positief in de media over te komen.
Mijn gal kan ik hier wel spuien.
cs-agrar
Quote Reactie van @casev:
Telefoontje aan rvo moet genoeg zijn

dat is het ook, je relatienr opzeggen
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden yvon-jaspers , boeren en dier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!