Bruin ei acht cent per stuk duurder in supermarkt dan wit ei

Bruine eieren zijn soms wel acht cent per stuk duurder in de supermarkt dan een wit ei. Wat maakt het prijsverschil tussen bruine en witte eieren zo groot? Qua smaak is er geen verschil. Maar waarom eten Nederlanders liever een bruin dan een wit ei? Tv-programma Keuringsdienst van Waarde besteedt hier vanavond om 20.25 uur op NPO 3 aandacht aan.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's supermarkt , eieren , eten en wit geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN