AGF-vrachtwagen rijdt dak van oplegger onder spoorviaduct

Op de Deldenerstraat in Hengelo heeft een te hoge vrachtwagen zijn hele dak van de oplegger gereden onder een spoorviaduct. De oplegger is zwaar beschadigd. Korte tijd konden er geen treinen rijden. Rond 08.00 kon het treinverkeer worden hervat. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Reacties

buttonfreak
Quote:
heeft een te hoge vrachtwagen zijn hele dak van de oplegger gereden onder een spoorviaduct

De Volvo Vera rijdt al rond! Serieus, het valt op dat men bij sommige redacties spreken "De auto veroorzaakte". Logischer zou toch zijn dat de bestuurder dit doet? /rant
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN