Verkeerschaos door gekantelde vrachtwagen op de A4

Het verkeer op de snelwegen rond Bergen op Zoom moet rekening houden met veel vertraging. Op de A4 bij knooppunt Zoomland is een vrachtauto met avocado's gekanteld en door de vangrail gegaan. De chauffeur raakte gewond, hij ligt in het ziekenhuis.
Het bergen van de vrachtwagen moet secuur gebeuren, laat een woordvoerder van Rijkswaterstaat aan Omroep Brabant weten. "Er zit een scheur in de container van de vrachtwagen. In die container zitten avocado's. We willen niet dat die de rijksweg op rollen, want dan wordt het een vettig goedje waar weer ongelukken door kunnen gebeuren."
De verwachting is dat de A4 in zuidelijke richting tot 18.00 is afgesloten. In noordelijke richting is de weg wel open, maar daar wordt het verkeer over de vluchtstrook geleid. Nu al heeft het verkeer op de A4 te maken met veel vertraging. Ook op de A58 vanuit Roosendaal richting Bergen op Zoom staat een file.
De oorzaak van het ongeluk bij knooppunt Zoomland is onbekend.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0