Oeps: 200 bomen per ongeluk gekapt

Een ongelukkige gebeurtenis in België. Daar zijn door een fout 200 bomen gekapt. De bomen stonden langs de snelweg bij het plaatsje Torhout.
Verkeerd bericht
Eigenlijk moesten alleen een paar bomen worden gekapt. Deze stonden te dicht langs de weg. Maar er werd een verkeerd bericht gestuurd naar de mensen die de bomen moesten kappen. Daarin stond dat alle bomen weg moesten.
De Belgische wethouder van Natuur is er erg boos over. Ze vindt het jammer dat er niet goed is overlegd tussen de gemeente en de mensen die voor de bomen moesten zorgen.
De organisatie die over de bomen gaat heeft sorry gezegd. Dit is helaas te laat voor de bomen: deze week nog verdwijnen ze in de versnipperaar.
Het is niet duidelijk of er nieuwe bomen worden terug geplaatst.
 Oeps: 200 bomen per ongeluk gekapt (nos.nl)

Een ongelukkige gebeurtenis in België. Daar zijn door een fout 200 bomen gekapt. De bomen stonden langs de snelweg bij het plaatsje Torhout.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden natuur , bomen en belgie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!