Proef voor sterkere onderwaternatuur windpark

UTRECHT (ANP) - Om de onderwaternatuur in windparken te versterken, starten Natuur & Milieu en Stichting De Noordzee het project de Rijke Noordzee. In een windpark van Eneco wordt onderzocht hoe natuurherstel onder het zeewater bij windparken zo efficiënt mogelijk kan. Er wordt gekeken naar de beste omstandigheden om de onderwaternatuur weer te laten opbloeien.
Het bericht Proef voor sterkere onderwaternatuur windpark verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Proef voor sterkere onderwaternatuur windpark (nieuws.nl)

UTRECHT (ANP) - Om de onderwaternatuur in windparken te versterken, starten Natuur & Milieu en Stichting De Noordzee het project de Rijke Noordzee. In een windpark van Eneco wordt onderzocht hoe natuurherstel onder het zeewater bij windparken zo efficiënt mogelijk kan. Er wordt gekeken naar de beste omstandigheden om de onderwaternatuur weer te laten opbloeien. Het bericht Proef voor sterkere onderwaternatuur windpark verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden starten , milieu en natuur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!