Te veel CO2 in de lucht resulteert in minder voedzaam gewas

Eerder onderzoek toonde aan dat stijgende CO2-gehaltes producten als rijst en maïs minder voedzaam maken. Het nieuwe onderzoek is volgens co-auteur Matthew Smith een nieuwe indicatie van de manier waarop hogere CO2-niveaus wereldwijd de gezondheid van mensen kunnen beïnvloeden.
 Te veel CO2 in de lucht resulteert in minder voedzaam gewas (foodlog.nl)

Eerder onderzoek toonde aan dat stijgende CO2-gehaltes producten als rijst en maïs minder voedzaam maken. Het nieuwe onderzoek is volgens co-auteur Matthew Smith een nieuwe indicatie van de manier waarop hogere CO2-niveaus wereldwijd de gezondheid van mensen kunnen beïnvloeden.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden lucht en CO2 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!