Illustratie van: Gjvanlaar

Hond met buks beschoten in maïsveld

Al 11 jaar lang loopt Lia de Krom uit Waalre hetzelfde rondje wanneer zij haar twee honden uitlaat. Dat deed ze ook afgelopen zondagochtend. Rond de klok van half negen liet de Waalrese in het buitengebied haar honden los, die vervolgens nabij het Dommelveld de maïs in dartelden. Maar ze kwamen er niet meer uit.

Deel dit topic

Reacties

+3
dorpsrandhoeve
Dit gaat te ver. Ik vind het heel ernstig. Maar wat deden die kut honden zowiezo in die mais vraag ik me dan ook weer af. Veel vragen komen in me op.
+1
ej-van-de-voort
@dorpsrandhoeve
Juist, zolang er mensen apart genoeg landbouwgrond als toegestaan losloopgebied beschouwen is de kans op dit soort excessen. Houd een hond goed onder appél of aangelijnd, voorkomt een hoop frustratie en ellende.
+1
CorP
Een hond met buks zie je niet vaak
weurding
@CorP wel met antitankmijnen, arme dieren, kwamen ook die beruchtte tankgaten van
ej-van-de-voort
@weurding

Of voor een konvooi trucks uit voor de struikeldraad vinden. Maar probeer een hond maar es recht voor je uit te laten lopen🙄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Mais en honden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN