EFSA gaat gezondheidseffecten consumptie toegevoegde suikers onderzoeken

De European Food Safety Authority (EFSA) gaat de effecten van de consumptie toegevoegde suikers op de gezondheid van de mens nogmaals onderzoeken.
In 2010 concludeerde het Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA) van EFSA dat er nog te weinig wetenschappelijk onderzoek was gedaan naar de relatie tussen toegevoegde suikers en gezondheid.
 EFSA gaat gezondheidseffecten consumptie toegevoegde suikers onderzoeken (vmt.nl)

De European Food Safety Authority (EFSA) gaat de effecten van de consumptie toegevoegde suikers op de gezondheid van de mens nogmaals onderzoeken. In 2010 concludeerde het Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA) van EFSA dat er nog te weinig wetenschappelijk onderzoek was gedaan naar de relatie tussen toegevoegde suikers en gezondheid.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden suikers , efsa , gezondheid en 2010 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!