NL boeren geven Roos Vonk veeg met #koeborstel

Roos is weer boos:

Te grappig weer. De frauduleuze fopwetenschapper Roos Vonk, bekend van hufterhoaxes over vlees eten, foute boekies met fopwetenschapper Diederik Stapel, veehouderij = holocaust vergelijkingen en fysieke bedreigings aan het adres van Onze Politici heeft weer eens iets doms gedaan. Mevrouw las iets op internet over gadgets in koeienstallen om het dierenwelzijn te verhogen, en stelde voor dat die gemene Nederlandse melkveeboeren dat ook maar moesten invoeren. Tot groot plezier van onze hardwerkende agrari-mensen, die zo'n koeborstel toch al sinds de steentijd in de stal hebben hangen. Daarop slachtte Roos het twitteraccount van @TeamAgroNL, rigoureus en onverdoofd... NL boeren geven Roos Vonk veeg met #koeborstel (kudtkoekiewet.nl)

Te grappig weer. De frauduleuze fopwetenschapper Roos Vonk, bekend van hufterhoaxes over vlees eten, foute boekies met fopwetenschapper Diederik Stapel, veehouderij = holocaust vergelijkingen en fysieke bedreigings aan het adres van Onze Politici heeft weer eens iets doms gedaan.

Grasbaal

Reacties

Piet1960
Inkoppertje voor Carolien.
puntertje
Ach, Roos schreef ooit wel eens leuke columns over zaken waar ze een beetje verstand van had. Het is jammer zij in haar blinde fanatisme tegen vermeend dierenleed steeds laat blijken totaal geen notie te hebben van de werkelijkheid en geen enkele moeite doet feiten tot zich te nemen. Dat maakt dat je als wetenschapper wel met heel veel argwaan bekeken dient te worden. En als je dan in je hemd wordt gezet de account blokkeren, tja.....
pieta
@puntertje Typisch linkse reactie. 😁
+2
puntertje
@pieta op rechts doet men precies hetzelfde; 'minder minder'. Hetzelfde laken en pak. Beide een blind geloof in eigen gelijk zonder zich te bekommeren om de werkelijkheid. En beide zijn het lachwekkende clubjes tot ze macht krijgen, dan zijn het gevaarlijke idioten.
pieta
@puntertje En ik heb reactie. 😁 Ik ben het overigens wel eens met deze reactie van je.
robbies
@pieta geef hem dan ook een plusje Piet
pieta
@robbies Ik heb hem al wel eens vaker een plusje gegeven. Ik vind wel dat hij indeze reactie mooi beschrijft hoe links, rechts en Puntertje zijn. Blind geloof in het eigen gelijk. 😁
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden groot , grappig , stal , vlees , dierenwelzijn , veehouderij , boeren , eten , internet en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!