EU 2% meer melk ,NL grootste zakker

Melkquotum kon eraf binnen EU alleen NL krijgt special treatment door fosfaatquotum dankjewel lto

melkvee.nl/artikel/…

Deel dit topic

Reacties

+10
labella
De andere landen lachen zich dood om die domme Hollanders die dachten dat ze de rest van de wereld wel even zouden beleveren!
pa
Dat blijkt uit cijfers van de Europese Commissie. In geen enkel EU-land slonk de melkproductie zo extreem als in Nederland. Procentueel daalden Zweden en Kroatië iets harder, maar beide landen spelen een veel kleinere rol in de totale EU-melkproductie dan Nederland, dat jaarlijks 6,0 miljoen ton melk levert. 6 miljoen ton.

Waar is de werkelijkheid gebleven? Domme stemmingmakerij
hans1980
@pa fake nieuws dus 😂😂🤣
pa
@hans1980 Lijkt het wel op
oubi
Productie is toch iets van 12 miljard kilo in nl
labella
@oubi ruim 14 miljard kilo zelfs.
+1
Wilbert
Tijdje terug hier een tabelletje van de productie van eu landen tussen 2015 en nu. Is Nederland nog steeds de hardste groeier.
hans1980
@Wilbert peloton heeft NL groep ingehaald..
cjw73
@hans1980 hoezo. Ze hebben nu 2% stijging. Nou dat hadden wij in mei 2015 allang.
Groen1
.
storm
Ach heb het artikel ff gelezen en hoewel ik het wel met de auteur eens ben is het toch enigzins frustratie. moet wel om feiten gaan en geen frustratie

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0