Boerderij bezoek Koersk Rusland

Hoihoi ,
Mijn naam is Toon en ik ben boerenzoon en student msc Plantenwetenschappen.
Op dit moment ben ik in de stad Koersk Rusland, waar ik de agri summerschool Black Soil Region Kursk Belgorod doe.
Ik zit hier nog tot en met zaterdag aanstaande, maar zoals het eruit ziet lijkt het dat we tijdens deze 2 weken durende summerschool met geen enkele Russische boer gepraat gaan hebben, helaas.
Gelukkig is er nog plek voor een bezoek, helaas is de reisleider niet heel meedenkend om zelf een boer te regelen voor bezoek. Daarom dacht ik weet u nog een grote boer (akkerbouw, melkvee, intensief)/kolchos/vertegenwoordiger van adviesbedrijf voor grote boerderijen in de buurt van Koersk (+-100km) die ik kan contacten. Op die manier kan ik toch een "grote boer" gesproken hebben. Vervoer en afspraken kan ik zelf regelen (in Russisch, Engels, Duits of Nederlands).
Dank u wel!
Toon te Poele
+79517689408
ToontePoele

Niet zo gezellig als de veemarkt..

..maar wel net zo effectief! Koemarkt.nl is de online marktplaats voor handel in rundvee.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+1
RBD49
Stefan Dürr is mega melkveehouder-akkerbouwer in Voronez. Volgens mij is dat niet zo ver van koersk. Hij is goed benaderbaar, Duitser van geboorte. Ik sms je zijn mobiele nummer.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!