Vegetarische Slager introduceert vegan rookworst: zeewier voor de knak (video)

Na zeven jaar productontwikkeling brengt de Vegetarische Slager een veganistische rookworst op de markt: de Roockworst. Vanaf de oprichting in 2010 speelde het idee voor een dergelijk product al. Pas anno 2018 wisten de ontwikkelaars de smaak, bite en sappigheid op het gewenste niveau te krijgen. Waarom duurde het allemaal zo lang en wat waren de struikelblokken? VMT vroeg het onder andere aan medeoprichter Jaap Korteweg tijdens de lancering op het Scheveningse strand.
 Vegetarische Slager introduceert vegan rookworst: zeewier voor de knak (video) (vmt.nl)

Na zeven jaar productontwikkeling brengt de Vegetarische Slager een veganistische rookworst op de markt: de Roockworst. Vanaf de oprichting in 2010 speelde het idee voor een dergelijk product al. Pas anno 2018 wisten de ontwikkelaars de smaak, bite en sappigheid op het gewenste niveau te krijgen. Waarom duurde het allemaal zo lang en wat waren de struikelblokken? VMT vroeg het onder andere aan medeoprichter Jaap Korteweg tijdens de lancering op het Scheveningse strand.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden strand , 2010 en zeewier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!