BOEREN FRAUDEREN ER OP LOS, MAAR EEN KEUZE HEBBEN ZE NIET

Bij boeren is weinig draagvlak voor die regels, en dat is niet zo vreemd. Onlangs kwam Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) met een rapport (pdf) waarin het uitlegt waarom boeren van affaire naar affaire struikelen. Na de Tweede Wereldoorlog werd onder het motto nooit meer tulpenbollen eten, een landbouwsysteem opgetuigd dat was geënt op de productie van veel en goedkoop voedsel; het verdienmodel waar na de Tweede Wereldoorlog stelselmatig op is ingezet en waar het hele landbouwsysteem van voerleveranciers, boerenorganisaties, kennisorganisaties, landbouwadviseurs en banken door de decennia heen mee vergroeid is geraakt.
 BOEREN FRAUDEREN ER OP LOS, MAAR EEN KEUZE HEBBEN ZE NIET (kudtkoekiewet.nl)

Bij boeren is weinig draagvlak voor die regels, en dat is niet zo vreemd. Onlangs kwam Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) met een rapport (pdf) waarin het uitlegt waarom boeren van affaire naar affaire struikelen.

Grasbaal

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vreemd , eten , verdienmodel , regels en goedkoop geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!