Niet meer maar minder regels

Er komen steeds meer regels bij,ik stel voor dat als er niet aangetoond kan worden dat iets beter is dat die regel meteen verdwijnt! We beginnen met mestaanwenden! Koeien in het land mogen poepen en piesen maar valt het in de put dan.........

Deel dit topic

Reacties

+1
van Ittersum
Ik begrijp u frustratie maar tegelijk doet u hetzelfde of eist hetzelfde van de overheid, uw leveranciers en fabrikanten. Oftewel iedereen heeft er mee te maken. Heel veel dingen zijn wel dubbel dat is een feit. Maar tegelijk is Nederland wel één van de fijnste landen om in te wonen als ik de onderzoeken mag geloven en hoe komt dat? Toch door die vele regels?zeg het maar
+5
spotmelker
Quote Reactie van @van Ittersum:
en hoe komt dat? Toch door die vele regels?

Nou, eigenlijk de kunst om die te omzeilen en daar met een grote grijns van achter een pot bier over op te scheppen. 😁
pietjepuk
@spotmelker Hoe was het ook al weer? koeien overdag op uitgebruik gegeven grond weiden en snacht's de mest op vangen. 😄
+2
Wilbert
@spotmelker des te meer er omzeilt wordt, des te meer regels om voor iedere niet reguleerde mogelijkheid een tegenregel in te stellen.
Iedere nieuwe regel komt voort uit een incident of ongewenste ontwikkeling. Gemeenschappelijk belang beschermen tov individueel belang.
spotmelker
@Wilbert Da´s jouw kant van het verhaal, de mijne is dat er veel regels zijn die niet werken of juist averechts en dan verdwijnt het draagvlak en wordt men creatief. Die creativiteit leidt soms ook nog tot betere (milieu) resultaten.
+1
Er moeten nog 5000 regels bij komen , ist helemaal niet meer te filmen/controleren. Twas me het methaan daggie wel weer !!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0