Column Hanna Hilhorst maakt veel los

De column van Hanna Hilhorst deze week in Nieuwe Oogst maakte heel veel los. Daarin schrijft ze over tien koeien die ze aanhielden tot de uitspraak van het bezwaarschrift bekend was. Dat leverde haar een boete op van 21.000 euro.

Grasbaal

Reacties

+2
sorry
Potverdikkie..... lto-koeien zonder blikken....wat zal calon brullen
MARTIJN G
@sorry BIO koeien leven onder en boven de wet.
sorry
@MARTIJN G het is mij om het even maar......zonde als , naast de ezels, ook deze koeien worden geroyeerd ....
cornelissen
Het frp was toch door NZO/LTO bedacht ? Inderdaad heel jammer ,dat de staatssecretaris dit onrechtvaardiger plan heeft overgenomen.
Of het verstandig is van Hanna zo naar buiten te komen weet ik niet, wel voor de buitenwacht,maar de sector zelf is dusdanig verziekt, dat sommige geen enkel oog hebben voor
de ellende elders in de sector
Ik wens haar succes met de nog lopende rechtszaken,maar ken uiteraard de finesses niet , dus toch met een klein voorbehoud.
dijkstra uit w
@cornelissen in het frp plan was geen tijd om tot een goede knelgevallen regeling te komen. Nu is die tijd er wel. geef alle lopende zaken wat betreft knelgevallen de ruimte en de tijd door ze een voorlopige vrijstelling te geven zolang de zaak loopt voor de knelgevallen commissie?? Van bv max 2 jaar na 2017 inclusief 2016. Die P ruimte is er landelijk wel, zeker nu de voer sector blijft inzetten op laag P in het krachtvoer. Wel zaak dat er natuurlijk geen misbruik word gemaakt van zon regeling.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!