Burgsfoods zet krekelburger op het menu: ‘Productieproces hebben we zelf moeten opzetten’

Start-up BurgsFoods ontwikkelde een burger op basis van krekels. Insecten zijn immers niet alleen voedzaam, ze zijn ook nog eens duurzaam, stellen oprichters Sander Peltenburg en George Brandenburg. Maar hoe verloopt de productontwikkeling en hoe zet je zo’n krekelburger in de markt? VMT sprak met Peltenburg.
 Burgsfoods zet krekelburger op het menu: ‘Productieproces hebben we zelf moeten opzetten’ (vmt.nl)

Start-up BurgsFoods ontwikkelde een burger op basis van krekels. Insecten zijn immers niet alleen voedzaam, ze zijn ook nog eens duurzaam, stellen oprichters Sander Peltenburg en George Brandenburg. Maar hoe verloopt de productontwikkeling en hoe zet je zo’n krekelburger in de markt? VMT sprak met Peltenburg.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden duurzaam en insecten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!