Studenten ontwikkelen biscuits van algen

Om de acceptatie van algen in ons voedsel te onderzoeken, gaan studenten aan de Van Hall Larenstein hun voedselinnovatie ‘algenknappertjes’ aan vrijwilligers op twee festivals serveren.
Algenknappertjes zijn biscuitjes geproduceerd met algen: ‘de koning onder het eiwitrijke voedsel.’
 Studenten ontwikkelen biscuits van algen (vmt.nl)

Om de acceptatie van algen in ons voedsel te onderzoeken, gaan studenten aan de Van Hall Larenstein hun voedselinnovatie ‘algenknappertjes’ aan vrijwilligers op twee festivals serveren. Algenknappertjes zijn biscuitjes geproduceerd met algen: ‘de koning onder het eiwitrijke voedsel.’

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voedsel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!