Steeds meer geiten in ons land

DEN HAAG (ANP) - Nederland telt steeds meer geiten. Op 1 april liepen hier ruim bijna 600.000 geiten rond. Dat is ongeveer 12 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt uit de jaarlijkse landbouwtelling van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Tegenover de stijging van de geitenstapel daalde het aantal koeien in de Nederlandse stallen en weides.

Deel dit topic

Reacties

+3
Flinstone
Wat is het probleem? Veel minder schapen en een paar geitjes meer! Vallen in dezelfde categorie en die groeit per saldo niet!
Wel wordt er meer geld aan verdient , nou als dat dan een probleem is!
Maar ja je weet het nooit met onze linkse rakkers, de nertsenhouderij was ook een mooie bedrijfstak totdat de SP het niet meer kon zien dat ze zoveel geld verdienden!
Volkert Vd G was het zelfs een verblijf van 10 jaar in de bak en emigratie waard!
weurding
Steeds meer gemekker zeker....
k-fielmich
GEZONDE HOUDERIJ ALLEMAAL EEN MERILLABOK EN VOORUIT MET DE GEIT
weurding
@k-fielmich tequilaslok en vooruit op de geit? 😉
Mooi man , melken dat spul $$$$$$$

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , geiten , cbs , stallen en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0