Culinair ontdekt: Omegabaars

Nick Trachet verhaalt over de omegabaars, de eerste vis in de historie die uitgezocht is op zijn kwaliteiten als kweekvis - snelgroeiend, blank vlees, weinig graten, tropisch, vegetarisch - en nog lekker is ook. Een Belgisch succesverhaal.
 Culinair ontdekt: Omegabaars (foodlog.nl)

Nick Trachet verhaalt over de omegabaars, de eerste vis in de historie die uitgezocht is op zijn kwaliteiten als kweekvis - snelgroeiend, blank vlees, weinig graten, tropisch, vegetarisch - en nog lekker is ook. Een Belgisch succesverhaal.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , vis , kweekvis en vegetarisch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!