Kamer neemt afgeraden motie over bovengronds mest uitrijden toch aan

Vandaag nam de Tweede Kamer een motie van de Kamerleden Tjeerd de Groot (D66) en Frank Futselaar (SP) aan om een groep boeren die is vrijgesteld van het verbod op bovengrondse mestaanwending opnieuw vrijstelling te verlenen. Minister van Landbouw Carola Schouten had de motie afgeraden. Ze vreest precedentwerking. "Als ik vrijstelling geef, is dat niet helemaal beperkt tot een specifieke groep die op een bepaalde manier voedsel aan dieren geeft. Een vrijstelling is een vrijstelling."
 Kamer neemt afgeraden motie over bovengronds mest uitrijden toch aan (foodlog.nl)

Vandaag nam de Tweede Kamer een motie van de Kamerleden Tjeerd de Groot (D66) en Frank Futselaar (SP) aan om een groep boeren die is vrijgesteld van het verbod op bovengrondse mestaanwending opnieuw vrijstelling te verlenen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden mest , bovengronds en uitrijden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!