Illustratie van:

Massey Ferguson 6180 - Hydrauliek aansluiting - lucht aanhanger remventiel

Goedemiddag.

Ik heb een compleet luchtsysteem op mijn MF 6180 gebouwd alles is werkend alleen de luchtdruk op de commando ( geel ) is bij het hard remmen maar een kleine 2 bar aangezien dat eigenlijk 7 bar moet zijn.

Nu mijn vraag ik heb het hydrauliek signaal afgetakt van het aanhanger remventiel ( volgens de dealer ) maar t lijkt wel of de druk daar gewoon te laag is.

Is er iemand met een suggestie of zijn er mensen die ook lucht hebben op hun MF en zo ja kunnen die misschien vertellen hoe daar de aansluiting zit.

Alle info is welkom

Mvg Richard

Deel dit topic

Reacties

henk-bouwman
Wel 140 bar op het hydraulische remventiel?
Ferguson3085
Ja ik heb gewoon druk op me ventiel waar je de hydraulische rem voor de kar aan koppelt,
ik heb hem ook niet rechtstreeks op die leiding gezet maar op de aanstuur leiding van de hydraulische rem.
mvg Richard
henk-bouwman
Dat snap ik, maar zo'n hydraulisch ventiel werkt met verschillende drukken. Als die de 140 bar niet haalt, kun je weten dat er iets hapert aan de aansturing. Vandaar deze vraag.
De remmen van de aanhanger doen het ook al bij de eerste stap van 90 bar, dus die functie kun je niet goed bepalen zonder meetklok
Ferguson3085
De druk was volgens de dealer voldoende die hebben er wel een klok op gehad dus neem aan dat dat naar behoren werkt.
Mvg Richard

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6180 en hebben de trefwoorden lucht en aansluiting geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN