NMV bij indiening manifest voor beter mestbeleid

NMV was op 19 juni in Den Haag om het Aeromix systeem bij de politiek onder de aandacht te brengen. De Vereniging tot Behoud van Boer&Milieu (VBBM) bood deze dag een manifest aan de landbouwwoordvoerders, waarin zij pleiten voor beleid gestoeld op bronmaatregelen in plaats...
Het bericht NMV bij indiening manifest voor beter mestbeleid verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 NMV bij indiening manifest voor beter mestbeleid (nmv.nu)

NMV was op 19 juni in Den Haag om het Aeromix systeem bij de politiek onder de aandacht te brengen. De Vereniging tot Behoud van Boer&Milieu (VBBM) bood deze dag een manifest aan de landbouwwoordvoerders, waarin zij pleiten voor beleid gestoeld op bronmaatregelen in plaats... Het bericht NMV bij indiening manifest voor beter mestbeleid verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nmv , mestbeleid , politiek , melkveehouders , vbbm , aeromix en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!